Home Lie f desverdriet.infoWat te doen? Relatietherapie

Relatietherapie 

 

Bent u diep bedroefd of voelt u zich ongerust over uw relatie, omdat:

  • U of uw partner moeilijk kunt kiezen tussen twee geliefden?
  • Er een gemis is in het samenzijn tussen jullie als partners?
  • U en uw partner grondig met elkaar in de knoop zitten?

Dan gaat het erom een breuk in uw relatie en toekomstig liefdesverdriet te voorkomen. Dan kunt u samen bij mij terecht voor relatietherapie.

Een afspraak maken we bij voorkeur snel, Bij liefdesverdrietpreventie telt dat.

Sinds 2003 consulteren vrouwen en mannen mij regelmatig: als zij aanvoelen dat hun relatie in gevaar is. Zij bezoeken mij en samen bespreken wij hun emotionele problemen. Als er bij een van de twee sprake is van verliefdheid op een derde help ik de dieperliggende oorzaak te vinden. Als er frustratie of verveling en gemis is, help ik hen op te sporen wat dit precies inhoudt en tot nieuw geluk en liefde te komen.

Nu help ik jullie samen te zoeken waar en wanneer precies het evenwicht tussen jullie verstoord geraakt is. En waarom. Is er een verschil in jullie beider inzet? Is er misschien een verschil in de eigenwaarde die ieder van jullie je zelf toekent? We sporen het samen op. Ik stimuleer jullie om deze zwakke plek te versterken en jullie weer nieuwe opwinding, contact en veiligheid in je basisverhouding te doen ervaren.

De psychologie van jullie interactie staat centraal. Maar verschillen van karakter mogen er zijn. De een mag romantisch, de ander realistisch zijn. De een praktisch, de ander dromerig. Geen bezwaar. Het kan een samenleving tot een rijk en verrijkend geheel maken. Ook voor de kinderen, als die er zijn. Maar een gelijkwaardige inzet voor de relatie en een vergelijkbaar gevoel van eigenwaarde zijn de echte sleutels voor een stevige relatie, waar je op vertrouwen kunt. De vorming daarvan zal dan ook het streven zijn in onze gesprekken. Op naar een gelijkwaardige relatie! Vol genot, inspiratie en perspectief.

De gesprekken zijn bij mij thuis in Amsterdam. De ervaring leert dat dit ook voor mensen uit de wijdere omgeving geen bezwaar is.

Wat ik, als relatietherapeut, doe is jullie helpen om, door vragen, concrete adviezen en suggesties, jullie relatie in een volgende fase te brengen. In alle gevallen om tot een bewuste keuze voor een creatieve vernieuwing van jullie liefdesleven te komen. Zodat er nieuw land in zicht komt!Voor een afspraak:
Stuur uw email met vermelding van naam aan
roelvduijn@planet.nl of bel 020 – 4704770


Kosten: in overleg

R. v. Duijn, Amsterdam
IBAN-nr.: NL05 RABO 0365767468
BIC: RABONL2U


 


 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio