Home Lie f desverdriet.info

Hartverscheurende verhalen

Oproep voor hartverscheurende verhalen!
Heb je, na een breuk in je relatie, liefdespijn?
Schrijf je verhaal op en e-mail het naar roelvduijn@planet.nl Wij plaatsen je verhaal, als je wilt onder pseudoniem, graag en gratis in deze site! Je weet, opschrijven is beter worden. Maak het voor jezelf zo lang en precies als de vloed van je tranen.In de 7e hemel


van een vrouw met downs en upsIk bezocht even de website en kwam zulke mooie, trieste maar vooral herkenbare verhalen en emoties tegen dat ik mijn verhaal ook graag wil delen.

Ik kwam net uit een relatie die anderhalf jaar geduurd heeft. In die relatie ben ik mentaal echt ingestort, mijn zelfrespect stond op een laag pitje, tot ik de kracht had om die relatie te verbreken. Hij loog continu tegen me, werd continu opgepakt door de politie, toonde steeds minder en minder respect voor me. Het was genoeg zo.

De relatie was een aantal weken uit en ik voelde me enorm alleen en leeg.
Toch wilde ik geen contact met mijn ex opzoeken, puur om niet weer in het ritme te vallen van het verleden. Ik wilde een man, iemand die aan zn toekomst dacht en betrouwbaar was, geen leugenaar. Iemand waar ik rust bij kon vinden.Ik kwam thuis op een dag en deed mijn msn aan. Het was al heel erg laat, iedereen sliep al behalve een persoon na. Het was een jongen die ik nooit ontmoet had maar wel op mijn lijst had. Ik besloot om hem aan te spreken. Hij had zichzelf ooit toegevoegd via een vriendin van mij. Die zelfde vriendin had iets met hem gehad en was vrij gek op hem, maar het klikte gewoon niet van zijn kant af. Maar goed, ik sprak hem dus aan en we kletsten door tot het einde van de nacht.

Hij bleek vlakbij me in de buurt te wonen en we hadden veel dingen in gemeen maar heel veel dingen ook niet.
Hij stuurde zijn foto en ik was sprakeloos, hij zag er zo ontzettend goed uit.
Prachtige lach, ik stuurde mijn foto's en het gevoel was van hem wederzijds.
Ik kapte het af aangezien hij al eerder iets met mijn vriendin had gehad.
Ik kon het gewoon niet maken. Inmiddels was het al een uur of zeven en we waren allebei kapot, we wisselden nummers uit en gingen slapen. Voor ik in slaap viel stuurde hij me een smsje, met welterusten erop. Dagen gingen voorbij en we hadden ellelange gesprekken over van alles en nog wat. Wat mij zo facineerde was dat hij anders was dan andere jongens, zo leefde hij echt met de dag.
Hij deed een goede opleiding en werkte ernaast ook, maar qua gevoelens en acties leefde hij echt met de dag. Ik niet, ik ben altijd iemand geweest die plande, maar het was heel boeiend om te horen hoe het van zijn kant uit ging.

Toen kwam de avond dat hij wilde afspreken, ik durfde nog niet zo goed dus stelde het uit naar de volgende dag. Vooraf kleedde ik me wel drie keer om, niet te bloot, niet te strak, of toch weer wel? Ik was bang dat hij in het echt tegen zou vallen of dat het niet zou klikken, ik haalde een diepe zucht, deed mn lekkerste geurtje op en wat lipgloss en ging de deur uit.
Ik zou met de bus gaan en hij zou bij de halte ophalen. Ik stapte uit zag hem aan lopen. Hij zag er nog beter uit dan op die foto, hij was lang, en die lach.. onvergeetelijke mooie lach en prachtige ogen. We stelden elkaar voor en ik liep achter hem aan naar zijn huis. Een maal binnengekomen keek ik rond, het was een kleine krappe kamer met een keukentje erin. Hij had geen bank maar een bed liggen met daarvoor een televisie.

We gingen op het bed zitten en begonnen te kletsen en het ging maar door.
Hij zette toen een filmpje op en onze lichamen trokken steeds meer naar elkaar toe. Zijn hand die over mijn arm streelde en mijn hand die op zijn heup rustte.
Onze gezichten draaiden voorzichtig naar elkaar toe en we begonnen te zoenen, het was echt perfect. We bleven nog even liggen en het leek of de tijd stil stond.
Echt helemaal perfect.
Het was inmiddels al twee uur en ik moest de volgende dag vroeg op dus heeft hij me thuis afgezet. Die volgende dag hadden we weer afgesproken.

Zo ging dat nog een paar keer door, we hadden inmiddels ook al sex gehad. Ik was opzoek naar vastigheid bij hem, ik voelde toen al zo snel dat ik zoveel van deze jongen kon gaan houden. Maar wist ook dat ik me op heel glad ijs begaf, juist omdat hij zo met de dag leefde en hij op de een of andere manier altijd door mn vingers begon te glippen. Ik merkte echt dat hij bindingsangst had, zeker na alle gesprekken die we gehad hebben. Na een tijdje wilde hij steeds minder afspreken, hij kwam dan met excuusjes dat hij langs zn moeder moest of dat hij met vrienden wegging.

Na drie weken elkaar niet te hebben gezien of gesproken besloot ik er wat van te zeggen. Ik zei hem dat ik hem alle ruimte wilde geven die hij nodig had en dat ik me absoluut niet wilde opdringen maar dat ik het echt nodig had dat hij wat meer tijd aan mij moest besteden.
Hij was even stil en zei dat het misschien beter was als we elkaar helemaal niet meer zouden zien. Ik stond perplex, had het wel verwacht maar de timing was echt zo klote. Ik kreeg die klap en ook nog de klap van mijn ex, wat ik helemaal nog niet verwerkt had. Ik raakte in een dip en was al het vertrouwen kwijt en kon maar niet begrijpen waarom.
Ik heb wel heel veel trots want ik zei dat het misschien inderdaad beter was en wenste hem veel geluk verder. Maar van binnen ging ik kapot, ik was al zo snel en zo gek op hem, zat stiekem in mn hoofd onze bruiloft al te plannen bij wijze van spreken. We hadden het er vaak over gehad dat als we samen waren de tijd stil stond en te fantaseren om samen in de auto te stappen en weg te rijden, waarheen? Maakt niet uit.

Dagen gingen voorbij, dagen werden weken. De pijn was minder maar nog sterk aanwezig. Toen kreeg ik een smsje, of ik wat met hem wilde gaan doen.
Ik schrok ervan, maar pakte de kans met twee handen aan. Was hij misschien van gedachten verandert? Ik ging naar hem toe en hij zette weer een film op, het resulteerde in sex en na het douchen deed hij heel erg koel en afstandelijk.
Ik wist genoeg en hield de eer aan mezelf, heb hem een kus gegeven en ben weggegaan. Ik was kwaad en boos en verdrietig, hij gebruikte me alleen maar.
Een week later, nadat ik helemaal niets meer van me liet horen, smste hij me weer om af te spreken. Ik zei dat ik het te druk had, en zo ging dat de volgende weken ook nog door. Na een tijdje hoorde ik niets meer van hem, inmiddels waren we alweer twee maanden verder.

Ik werd wakker rond een uur of 1 snachts en kon niet meer in slaap komen.
Ik ging achter de computer zitten en deed mijn (oude) msn aan. Hij was online.
Na een paar minuten sprak hij me aan en vroeg hoe het met me ging.
Ik antwoorde dat het prima ging maar had een brok in mn keel.
Ik dacht aan zijn lieve woorden en zijn mooie verschijning en zn denkwijze over het
leven. We kletsten weer en hij vroeg waarom ik nog niet sliep.
Ik antwoorde dat de slaap me niet kon vatten. Het was even stil en hij stelde voor om iets te gaan doen. Er gingen allerlei gevoelens door me heen, maar ik dacht de bal ligt bij mij. Als ik geen sex wil, dan hoeft dat ook niet en nodigde hem uit bij mij thuis.

Hij kwam binnen en hij was zo ontzettend beleefd, dat was ook nog zoiets, de ideale schoonzoon. Hij ging zitten en ik pakte wat drinken. We gingen wat kletsen en gingen toen in de andere kamer zitten waar de dvdspeler stond en ik zette een filmpje op deze keer.
De DVD speler deed het ineens niet en er was niets op televisie. Ik zette de tv uit en we gingen naast elkaar liggen en begonnen te kletsen. Er is die nacht helemaal niets gebeurd. Hij heeft me vast gehouden maar niet sexueel proberen te benaderen alleen maar liefdevol. Hij is pas de volgende ochtend weggegaan.

Ik was weer in de zevende hemel, misschien ging het hem niet alleen om de sex, misschien voelde hij zich wat eenzaam die avond en zocht hij mij op voor troost.
Ik voelde me weer net als in het begin, gelukkig en verliefd.

Die avond ging ik gelijk weer achter de msn en hij was online. Ik vroeg hem om af te spreken, hij kon niet, had weer een een of ander smoesje. Ik liet het erbij maar voelde me nog steeds diepgelukkig en verliefd. Het bleef doorgaan dat hij niet kon afspreken tot een dag, die dag is nu drie weken geleden, dat hij toch weer is langsgekomen. We hebben weer sex gehad en gek genoeg had ik zoiets van, weet je, wat maakt het ook uit. Niet nadenken gewoon doen, zoals hij dat doet.
Hij ging weg en ik heb hem laten gaan.

Ik voelde me sterk met ups en downs, tot gistermiddag. Mijn menstruatie bleef uit en ik heb een zwangerschapstest gedaan die positief bleek. Ik weet nu niet wat ik moet doen, ben er nog niet over uit, maar hoop er het beste van..

Sarah

 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio